Obține un Job de Programator în IT Garantat

100+ Români Ajutați cu SUCCES să se angajeze REMOTE și FLEXIBIL ca Programatori în domeniul IT.

Discută cu un PSIHOLOG SPECIALIZAT pe învățare și orientare în carieră!

Analizați împreună situația ta profesională și găsiți modalități de a o ÎMBUNĂTĂȚI!

Peste 100 de români angajați ca programatori după mentorat

Așa cum ei au putut, poți și tu!

Cheia succesului este că fiecare cursant învață în ritmul lui, indiferent că are un job full time, familie sau alte responsabilități.

În plus, ne ajutăm fiecare cursant cu suport de luni până duminică de fiecare dată când are nevoie.

Nu există clase, nu avem un ritm impus de predare, nu există un număr maxim de întrebări și nu există întrebări greșite.

Am ajutat să devină programatori oameni fără examenul de BAC, oameni cu experiență in domenii total diferite cum ar fi HoReCa, construcții, șoferi, vânzări, până la ingineri cu studii superioare, avocați, medici stomatologi și mulți alții. 

Vei învăța programare în ritmul tău și vei obține un job garantat

Indiferent de nivelul de la care pornești, te vom pregăti să te angajezi ca programator în 8 luni!  

Dacă la finalul colaborării ai urmat toate sfaturile noastre și nu ai reușit să te angajezi, noi îți vom returna toți banii. 

Pentru asta, ai de urmat câteva principii simple:

Să înveți 15-20 de ore săptămânal

Tu alegi zilele și orele în care înveți. Este important să lucrezi săptămânal ca să-ți atingi scopul.

Să dormi 8 ore în fiecare noapte

Programarea necesită concentrare, așa că pentru a avea cele mai bune rezultate, trebuie să dormi suficient.

Să respecți sfaturile mentorilor

Am ajutat sute de oameni să învețe programare, deci ne vom asigura că îți dăm cele mai bune sfaturi.

Rezultatele clienților noștri

M-am angajat ca programator după aproximativ 9 luni de la începerea programului de mentorat. Astăzi am semnat contractul și voi începe din 18 iulie activitatea de programator.

Vasi C.

Vin cu vești bune pentru mine, si in același timp incurajatoare pentru voi. M-am angajat! Iar asta nu e tot, m-am angajat in Germania, pe un post de Java Back-end (remote). Deci se poate.
Robert P.

Fac această postare pentru a vă încuraja că se poate și mulțumesc pentru tot întregii echipe de mentori, dar mai ales lui Petru Trîmbițaș și lui Andrei Szatmari. M-am angajat pentru că nu am renunțat.

Ionuț D.

Îmi face plăcere să scriu acest mesaj și să anunț și eu că m-am angajat!
După ani buni petrecuți activând într-un alt domeniu, anul trecut am hotărât că este timpul pentru o schimbare și astfel m-am apucat să învăț programare… de la 0.
Maria C.

Am început programul de mentorat anul trecut în septembrie cu puțină frică pentru că nu am nici un studiu în domeniu, eu am terminat liceul de sport. Dovadă că dacă îți propui ceva cu perseverență se poate realiza.
Doru G.

Cu bucurie vreau să vă anunț că am reușit să îmi ating scopul cu care am început programul WellCode de mentorat și anume acela de a primi o ofertă de muncă pe care nu am putut s-o refuz în domeniul IT. 

Cristian N.

Cum funcționează

Te programezi la ședința de consultanță

Alegi o zi și o oră la care dorești să fii sunat și achiți taxa de procesare de 10 euro

Te va suna un membru al echipei noastre

Discuția inițială durează aproximativ 40 de minute. Consultantul nostru se va familiariza cu situația ta pentru a se asigura că programarea e pentru tine.

Crearea planului de muncă personalizat

În ultimul pas, veți face o programare împreună pentru o ședință de consultanță de 1-2 ore. Veți crea, pas cu pas, un plan personalizat de lucru pentru a-ți atinge scopurile legate de programare cât mai repede.

În programul de mentorat poți învăța programare în câteva luni și să te angajezi în domeniu fără experiență anterioară

  • Te învățăm programare în câteva luni, fără să petreci ani de zile într-o facultate;

  • Te învățăm cum să-ți creezi propriile tale aplicații, de la 0, fără să faci copy-paste din tutoriale;

  • Vei ajunge să gândești „în cod”, exact ca un programator de succes;

  • Te ajutăm să-ți faci un CV relevant pe piața IT, care să-ți aducă interviuri de angajare;

  • Te învățăm cum să discuți direct pe cod cu angajatorii, pentru a obține oferte de angajare.

Clienți care s-au angajat ca programatori

Despre ședința de consultanță în carieră

Îți punem la dispoziție toată experiența noastră acumulată prin ajutarea cu succes a peste 100 români să se angajeze ca programatori atât în România cât și în străinătate.

În cadrul ședinței de consultanță, specialistul cu care vei vorbi te va cunoaște cât mai bine, pentru a-ți înțelege situația profesională și personală.

Veți explora împreună dacă un job de programator în domeniul IT ar fi potrivit pentru tine.

Dacă un job în programare ți-e potrivit, consultantul nostru îți va explica cum funcționează programul nostru de reconversie profesională spre programare și cum îl poți accesa.

La finalul ședinței de consultanță vei avea o viziune mult mai clară asupra carierei tale profesionale. Vei știi exact ce anume trebuie să îmbunătățești și cum să faci asta.

Întrebări frecvente

Care e scopul ședinței de consultanță?

În cadrul unei ședințe de consultanță discuți timp de aproximativ 45min cu un psiholog specializat în învățare și orientare în carieră.

Acesta te va ajuta să îți analizezi profund situația personală și profesională astfel încât să îți dai seama cum poți să le îmbunătățești. Te va ajuta să ajungi la “rădăcină” foarte rapid și să te înțelegi mai bine.

La finalul ședinței, dacă consultantul consideră că ești potrivit pentru programul nostru de mentorat, îți va explica exact cum funcționează acesta.

Vei afla cum am reușit să ajutăm peste 100 de români să învețe programare de la zero și să se angajeze în domeniul IT ca programatori remote. Vei putea începe să te pregătești și tu alături de noi, în programul de mentorat.

Cu cine o să discut?

Consultanții noștri în carieră sunt absolvenți de psihologie, cu studiu și antrenament specializat pentru reconversii profesionale. 

Vei avea o ședință de consultanță cu cineva care te va asculta, îți va pune întrebări cheie și te va ajuta să îți înțelegi nevoile cât mai bine.

Trebuie să am un background tehnic (liceu/facultate de IT)?

Răspunsul este clar NU. Majoritatea oamenilor pe care i-am ajutat cu succes deja nu au avut un background în domeniul IT (nici facultate sau liceu). Câțiva dintre ei nu au avut nici examenul de Bacalaureat luat.

Atât timp cât ești dornic să îți îmbunătățești viața, trebuie doar să ne asculți sfaturile și să mergi înainte pe drumul pe care l-au parcurs cu succes deja peste 100 de români.