Obține un Job de Programator în IT Garantat

Înveți programare de la zero în propriul ritm, de oriunde, fără să renunți la jobul actual!

Te vom aduce în punctul în care îți schimbi job-ul cu unul de programator folosind cel mai eficient și flexibil sistem de învățare de pe piață.

🚨 OFERTĂ LIMITATĂ 🚨

Îți prelungim gratuit programul de mentorat până la angajare

 

ULTIMELE 7 LOCURI RĂMASE CARE BENEFICIAZĂ DE PRELUNGIREA GRATUITĂ

Peste 135 de oameni angajați ca programatori după mentorat 🥳

Așa cum ei au putut, poți și tu!

Cheia succesului este că fiecare cursant învață în ritmul și după programul lui, indiferent că are un job full time, familie sau alte responsabilități.

În plus, ne ajutăm fiecare cursant cu suport de luni până duminică, de fiecare dată când are nevoie. 📈

Nu există clase, nu avem un ritm impus de predare, nu există un număr maxim de întrebări și nu există întrebări greșite. 😌

Am ajutat să devină programatori oameni fără examenul de BAC, oameni cu experiență in domenii total diferite cum ar fi HoReCa, construcții, șoferi, vânzări, până la ingineri cu studii superioare, avocați, medici stomatologi și mulți alții. 

Rezultatele clienților noștri

M-am angajat ca programator după aproximativ 9 luni de la începerea programului de mentorat. Astăzi am semnat contractul și voi începe din 18 iulie activitatea de programator.
Vasi C.

Vin cu vești bune pentru mine, si in același timp incurajatoare pentru voi. M-am angajat! Iar asta nu e tot, m-am angajat in Germania, pe un post de Java Back-end (remote). Deci se poate.
Robert P.

Fac această postare pentru a vă încuraja că se poate și mulțumesc pentru tot întregii echipe de mentori, dar mai ales lui Petru Trîmbițaș și lui Andrei Szatmari. M-am angajat pentru că nu am renunțat.
Ionuț D.

Îmi face plăcere să scriu acest mesaj și să anunț și eu că m-am angajat!
După ani buni petrecuți activând într-un alt domeniu, anul trecut am hotărât că este timpul pentru o schimbare și astfel m-am apucat să învăț programare… de la 0.
Maria C.

Am început programul de mentorat anul trecut în septembrie cu puțină frică pentru că nu am nici un studiu în domeniu, eu am terminat liceul de sport. Dovadă că dacă îți propui ceva cu perseverență se poate realiza.
Doru G.

Cu bucurie vreau să vă anunț că am reușit să îmi ating scopul cu care am început programul WellCode de mentorat și anume acela de a primi o ofertă de muncă pe care nu am putut s-o refuz în domeniul IT. 
Cristian N.

Vei învăța programare în ritmul tău și vei obține un job garantat

🚀 Indiferent de nivelul de la care pornești, te vom duce până în punctul în care semnezi oferta de angajare ca programator care-ți satisface toate nevoile și dorințele! 

🎉 Peste 135 de oameni au reușit deja să se angajeze ca programatori urmând programul de mentorat deoarece:

1) Alături de noi înveți programare de la zero, adică începi cu lucruri simple și creștem treptat dificultatea, până când ajungi să creezi aplicații reale de la zero și să te angajezi. Te învățăm inclusiv cum să-ți faci CV-ul și cum să te descurci bine la interviuri cu ajutorul simulărilor de interviuri

2) Înveți în ritmul tău. Noi NU te băgăm într-o sală de clasă sau într-un call de zoom și NU avem un ritm impus de predare. 😌

3) Înveți flexibil, când ai timp, în funcție de programul tău.

4) Poți pune un număr NELIMITAT de întrebări. Îți suntem alături în fiecare zi, iar echipa noastră de experți te mentorează de luni până duminică.

5) Îți urmărim fiecare mișcare pe tot parcursul programului de mentorat pentru a ne asigura că te ții de treabă și progresezi în fiecare zi. 😎

Cum funcționează

Te programezi la ședința de consultanță

Alegi o zi și o oră la care dorești să fii sunat și achiți taxa de procesare de 10 euro

Te va suna un membru al echipei noastre

Discuția inițială durează aproximativ 40 de minute. Consultantul nostru se va familiariza cu situația ta pentru a se asigura că programarea e pentru tine.

Crearea planului de muncă personalizat

În ultimul pas, veți face o programare împreună pentru o ședință de consultanță de 1-2 ore. Veți crea, pas cu pas, un plan personalizat de lucru pentru a-ți atinge scopurile legate de programare cât mai repede.

Echipa noastră de consultanță în carieră

Andreea

Andreea

Psiholog specializat pe învățare și orientare în carieră

Ședința de consultanță cu Andreea va fi una axată pe găsirea unor soluții practice pentru tine, care să te ajute să-ți schimbi viața. În același timp, ea va crea un mediu relaxat, pentru a te simți în largul tău pe tot parcursul discuției.

Veți analiza în detaliu situația ta, identificând toate obstacolele care-ți stau în cale. Bineînțeles, nu vă veți opri aici. Ședința de consultanță se încheie doar după ce găsiți și niște soluții practice. Cu ajutorul lor, veți construi împreună un plan.

La final, te vei simți determinat să faci schimbările de care ai nevoie și care îți vor crește calitatea vieții în fiecare zi.

Această experiență e posibilă datorită celor 9 ani de expertiză ai Andreei ca psiholog.

În programul de mentorat vei învăța programare în doar câteva luni și te vei angaja în domeniu fără experiență anterioară

  • Te învățăm programare de la zero în câteva luni, fără să petreci ani de zile într-o facultate;

  • Te învățăm cum să-ți creezi propriile tale aplicații, de la 0, fără să faci copy-paste din tutoriale;

  • Vei ajunge să gândești „în cod”, exact ca un programator de succes;

  • Te ajutăm să-ți faci un CV relevant pe piața IT, care să-ți aducă interviuri de angajare;

  • Te învățăm cum să discuți direct pe cod cu angajatorii, pentru a obține oferte de angajare.

Interviuri cu clienți care s-au angajat ca programatori

Despre noi

Petru Trîmbițaș

Petru Trîmbițaș

Fondator și CEO WellCode

Petru a fost olimpic la informatică și a lucrat la companii de top din domeniul IT precum Google, Facebook și Palantir în Statele Unite ale Americii.

În urma experienței și cunoștințelor dobândite în SUA, a decis să se întoarcă în România pentru a ajuta oamenii să evolueze și să se angajeze ca programatori, chiar și fără studii sau experiență anterioară.

A fondat platforma WellCode, respectiv cursul gratuit de programare care are peste 180.000 de cursanți înregistrați, iar prin programul de mentorat a ajutat peste 135 persoane să se angajeze ca programatori.

Echipa noastră de mentori e formată din unii dintre cei mai buni foști cursanți ai programului nostru de mentorat.

Au trecut la rândul lor prin procesul de reconversie profesională, astfel că știu exact ce presupune acesta și cum să ajute cât mai eficient persoane care decid că vor un job flexibil și foarte bine plătit de programator. Au fost foarte dedicați și au avut cele mai bune rezultate, așadar am vrut să-i ținem aproape de noi.

Împreună, ajutăm oamenii să-și schimbe viața obținând o carieră prosperă în programare și dezvoltând aplicații de impact în societate.

Despre ședința de consultanță în carieră

Îți punem la dispoziție toată experiența noastră acumulată prin ajutarea cu succes a peste 135 oameni să se angajeze ca programatori atât în România cât și în străinătate.

În cadrul ședinței de consultanță, specialistul cu care vei vorbi te va cunoaște cât mai bine, pentru a-ți înțelege situația profesională și personală.

Veți explora împreună dacă un job de programator în domeniul IT e potrivit pentru tine.

Dacă un job în programare ți se potrivește, consultantul nostru îți va explica cum funcționează programul nostru de mentorat și cum îl poți accesa.

La finalul ședinței de consultanță vei avea o viziune mult mai clară asupra carierei tale profesionale. Vei știi exact ce anume trebuie să îmbunătățești și cum să faci asta.

Întrebări frecvente

Care e scopul ședinței de consultanță?

O schimbare de carieră e un pas mare. Înainte să o iei pe drumul acesta, e foarte important să te asiguri că șansa ta de reușită este una foarte mare.

Împreună cu consultantul nostru îți vei da seama dacă acum e momentul potrivit să faci tranziția către o carieră în programare.

Cu cine o să discut?

Consultanții noștri în carieră sunt absolvenți de psihologie, cu studiu și antrenament specializat pentru reconversii profesionale. 

Vei avea o ședință de consultanță cu cineva care te va asculta, îți va pune întrebări cheie și te va ajuta să îți înțelegi nevoile cât mai bine.

Trebuie să am un background tehnic (liceu/facultate de IT)?

Răspunsul este clar NU. Majoritatea oamenilor pe care i-am ajutat deja să devină programatori nu au avut background în domeniul IT (nici facultate sau liceu). Câțiva dintre ei nu au avut nici examenul de Bacalaureat luat.

Atât timp cât ești dornic să îți îmbunătățești viața, trebuie doar să ne asculți sfaturile și să mergi înainte pe drumul pe care l-au parcurs cu succes deja peste 135 de oameni.