logo wellcode

Îți mulțumim pentru aplicația ta! 😀

Verifică-ți adresa de email pentru că ți-am trimis acolo toate informațiile despre ședința ta de consultanță cu expertul nostru!

De asemenea, îți recomandăm să parcurgi cât mai mult din modulul gratuit până la ședința de consultanță.

Vezi ce spun o parte din oamenii care au ales să învețe programare cu WellCode

wellcode pareri client angajat in programare 1

As vrea sa va anunt cu bucurie ca m-am angajat! La o companie romaneasca lidera pe piata horeca, cu propriile solutii.”

„In primul si primul rand, multumesc mentorilor pentru indrumare

wellcode-pareri-client-angajat-in-programare-2

„Vreau sa va anunt ca programul vostru de mentorat a dat roade, luni am sa semnez primul meu contract in calitate de Junior Software Developer

„Vreau să vă uitați la mine. Am 19 ani, am învățat programare de la zero și după 4 luni de mentorat am început să lucrez la un proiect personal, după o lună și un pic am terminat un proiect și după 2-3 săptămâni, am obținut o ofertă și deja de câteva luni lucrez în industrie.”

„Vreau sa va anunt cu bucurie ca am primit o oferta pe partea de Front-End (React)  de la o companie cu sediul in Iasi. Vreau sa multumesc mentorilor si acestui program minunat care m-a adus pana aici.

„am avut un interviu pentru o firma din Timisoara la care a iesit totul foarte bine, le-au placut proiectele mele personale, au inteles ca am acumulat anumite cunostinte, iar astazi am primit si oferta din partea lor si practic ma pregatesc de primul meu job.”

„postez și eu în sfârșit anunțul că m-am angajat ca front end developer la o firmă din Arad”

Echipa Wellcode mi-a ghidat pasii in fiecare moment si mi-a fost alaturi atunci cand am vorbit de progrese (mai mici sau mai mari) dar si cand am trecut prin perioade pe care le consideram mai grele”

„vreau să îi mulțumesc lui Petru Trîmbițaș pentru că mi-a acordat șansă să fac parte din acest mentorat și pentru că mi-a deschis ochii către o nouă cale de a vedea lucrurile.”

Vreau să vă anunț că am reușit să mă angajez ca și Junior Programmer

„Da, clar. Mi le-am atins (scopurile), poate nu m-aș fi gândit că pot să ajung până aici. E super ok și nu regret nicio secundă că am făcut asta.”

„I got a job offer, for a Junior Software Developer position, at a big company in Timisoara. I’m really greatefull for all the help that the mentors have provided”

„I got an invitation for an interview for a Google S.T.E.P. Intern position

„Mi-a facut placere sa fac parte din WellCode, a fost cea mai frumoasa experienta prin care am trecut din punct de vedere al dezvoltarii mele nu doar ca programator, dar si ca o persoana mai disciplinata.”

„In primul rand trebuie sa multumesc intregii echipe WellCode care m-a sustinut constant pe parcursul programului”

„Am intrat in program fara sa stiu sa afisez <<Hello World>> pe ecran, practic de la 0 si am ajuns sa am un nivel care sa fie apreciat de o firma mare care mi-a oferit oportunitatea sa lucrez pe un proiect foarte interesant.”

„astăzi am fost acceptat pe o poziție de junior și cu această ocazie le mulțumesc mult întregii echipe!”