Video gratuit:
Cum să înveți programare și să obții un job bine plătit în domeniu
ca angajat, fără să trebuiască să îți dai demisia de la jobul actual sau să ai experiență în domeniu
Petru Trîmbițaș
Fondator și mentor WellCode
Învață folosind sistemul nostru cum să devii programator fără să ai experiență în domeniu sau să înveți timp de câțiva ani
 • Te învățăm să gândești "în cod", exact ca un programator
 • Îți arătăm cum să îți creezi propriile tale aplicații
 • Te ajutăm să îți faci un CV care să-ți aducă interviuri de angajare
Programul nostru îți arată cum să obții un job bine plătit de programator și cum să creezi aplicații reale

Cu ce ne ocupăm

Ajutăm oamenii să învețe să scrie cod și să creeze aplicații
Scopul programului: Te facem programator fără să trebuiască să renunți la jobul actual sau să pierzi ani în facultate

Cui ne adresăm

 • Angajați sau studenți din alte domenii cu 0 experiență în programare
 • Oameni care au început deja să învețe, dar nu se descurcă să creeze singuri aplicații sau să obțină un job
 • Persoane care știu deja programare și care vor să ajungă la companii de top (de ex Google sau Facebook)
Am ajutat în ultimul an peste 100 de oameni să scrie peste 2 milioane linii de cod.

Cu ce te ajutăm

 • Îți arătăm cum să gândești direct "în cod" și cum să rezolvi singur problemele pe care le întâlnești
 • Îți evaluăm automat fiecare program scris în așa fel încât să știi în câteva secunde cât de bine te-ai descurcat la fiecare pas
 • ​Te învățăm să îți creezi propria ta aplicație de la 0 fără să vizualizezi ore în șir de tutoriale
Click pe butonul de mai jos pentru a ajunge la formularul de aplicare.
Despre Petru Trîmbițaș
Petru Trîmbițaș - mentorul și fondatorul companiei WellCode
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Petru ajută oamenii din alte domenii să se reprofileze și să ajungă programatori. El este specializat în crearea unui program eficient care să îți permită să înveți în timp ce ai un job full time.

El îți arată cum să ajungi programator plătit bine pregătindu-te doar câteva luni fără să trebuiască să petreci ani întregi participând la cursuri și renunțând la locul de muncă actual.

Nu trebuie să îți pierzi timpul căutând printre tonele de informații de pe internet pe care în 99% din cazuri nu reușești să le înțelegi.

Poți ajunge și tu un programator de succes dacă urmezi un proces validat prin care să îți dezvolți gândirea de programator, să fii capabil să scrii cod singur și să treci interviurile de angajare.

Cum arată procesul de aplicare?

1. Aplici pentru ședința gratuită de consultanță

În primul pas, trebuie să treci prin formularul nostru de solicitare. Prin completarea acestuia, ne oferi câteva informații despre situația ta actuală și despre tine însuți, astfel încât să știm cum te pot ajuta cel mai bine.

2. Un membru din echipa mea te va suna și vei avea un scurt interviu cu el

În cel de-al doilea pas, un membru al echipei mele îți va da un scurt apel pentru a-ți lua un scurt interviu. Va dura 10 minute pentru a-ți pune câteva întrebări despre lucrurile pe care dorești să le realizezi și ce obstacole te împiedică să îți atingeți obiectivele.

3. Planificăm o convorbire împreună

În ultimul pas, vom stabili o programare împreună pentru o ședință de consultanță de 45-60 de minute. În apelul nostru vom crea un plan personalizat de muncă, pas cu pas, pentru situația ta actuală.

Rezulatele clienților"...problemele de pe platformă m-au ajutat să trec de partea tehnică a interviului și chiar la angajare."Călin Tașcă

 • Problemă: Călin nu reușea să rezolve problemele tehnice date la interviuri.
 • Soluție: I-am dezvoltat gândirea logică și l-am învățat cum să abordeze și să rezolve probleme total noi.
 • Rezultat: Acum este angajat ca și web developer după ce a trecut interviurile cu Brio! "Sunt super entuziasmat să vă spun că am primit o ofertă pentru o poziție de Junior Software Developer la o companie mare din Timișoara."


Nichita Domide

 • Problemă: Nichita e absolvent de conservator și nu avea cunoștințe de programare.
 • Soluție: L-am învățat prima dată bazele programării, iar pe urmă cum să creeze aplicații
 • Rezultat: S-a angajat ca Android developer la o companie mare din Timișoara!


"De la cunostinte 0, în 3 luni de mentorat am învățat atât bazele programării cât și noțiunile avansate, după care am reușit să fac probleme de olimpiadă la un nivel ridicat!"

Alexandru Adăscăliței

 • Problemă: Alex nu știa deloc programare, dar voia să-și construiască un viitor în domeniu încă din liceu
 • Soluție: I-am arătat bazele, i-am dezvoltat gândirea logică și i-am creat un plan personalizat cu probleme pentru olimpiadă
 • Rezultat: Acum Alex rezolvă singur probleme de olimpiadă!

Echipa

Petru Trîmbițaș

Mentor și fondator

Petru își petrece majoritatea timpului creând conținut nou și ajutând clienții. Scopul lui este să aducă un impact cât mai mare în viețile clienților și să producă o schimbare în sistemul educațional din România.

În cei 10 ani de când se ocupă cu programarea a lucrat la companii precum Google și Facebook, a pregătit elevi care au obținut medalii pentru România la competițiile internaționale de informatică, dar a și ajutat oameni cu 0 experiență în programare să se reprofileze în domeniu.

Nicoleta Roșu

Consilieră pentru carieră

Nicoleta se ocupă de clienții noi și îi consiliază cu privire la alegerile lor în carieră. Ea e expertă în definirea rutelor cele mai bune pentru cariera clienților.

După o ședință de consultanță cu Nicoleta, clienții primesc o doză mare de motivație precum și un plan care le arată cum pot să își atingă scopurile în modul cel mai eficient.

Andrei Popovici

Mentor pentru olimpiadă

Andrei ii ajuta pe clientii care se pregatesc de olimpiada sa isi stabileasca un proces clar pentru rezolvarea problemelor. Ca sa faca asta, le raspunde in asa fel incat sa ii aduca cu un pas mai aproape de solutie. De asemenea, le pune intrebari potrivite ca acestia sa isi descopere singuri greselile.

Dupa o discutie cu Andrei, clientii invata sa isi explice mai bine ideile si sunt pusi pe drumul cel mai bun spre gasirea unei solutii. Acest lucru ii ajuta atat in timpul probelor de concurs, cat si la viitoarele interviuri tehnice.

Omer Esmer

Mentor și antrenor pentru gândire

Omer îi ajută zilnic pe clienții care se află la început de drum să își consturiască un mindset sănătos, un program de muncă sustenabil, dar și să depășească diversele obstacole tehnice. Pe fundația construită de Omer, clienții noștri asimilează noțiunile avansate într-un mod eficient fără să se mai lovească de "nu înțeleg" sau "nu sunt făcut pentru asta".

În mai puțin de 3 luni de la începerea programului de mentorat el s-a remarcat prin abilitățile sale tehnice și s-a alăturat echipei de mentor. 

Aplică acum pentru o ședință gratuită de consultanță

Te rog ține minte că: Din păcate, nu suntem capabili să mentorăm decât un număr limitat de clienți și în același timp să le oferim și rezultate te top.
Cererea pentru programul nostru este foarte mare. Pentru a lucra cu noi este nevoie să completezi un formular de aplicație. 
În ședința de consultanță gratuită vom afla care sunt cele mai bune strategii pentru situația ta actuală și care sunt pașii care te vor duce cel mai eficient la rezultate.

Apasă pe butonul de mai jos pentru a ajunge la formularul de aplicare.

Copyright 2017 - 2020 WellCode PB SRL 
This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.
Powered By ClickFunnels.com