WellCode Foundations 

Învață să scrii cod la fel de ușor precum vorbești limba română

Programul e potrivit pentru tine dacă:

✅ NU ai cunoștințe în IT

✅ Îți dorești să devii programator cât mai ușor

✅ Vrei să înveți personalizat și să ai suport nelimitat la fiecare pas

BONUS!

La finalul ședinței gratuite de consultanță primești acces GRATUIT la cursul

“Cum Să-ți Creezi CV-ul Perfect de la A la Z”

143 de oameni au reușit să se angajeze ca programatori după ce au trecut prin acest proces de învățare al bazelor programării

Ce este programul WellCode Foundations?

Îți dorești să scrii și înțelegi cod la fel de ușor precum vorbești limba română?

Indiferent că nu ai nicio tangență cu programarea sau ai încercat să înveți programare dar nu ești în punctul în care poți scrie cod fluent și ți-e foarte greu să înveți să creezi o aplicație de la zero, WellCode Foundations e pentru tine!

Timp de 4 luni înveți bazele universale ale programării, îți dezvolți gândirea logică și abilitățile de bază necesare oricărui programator:

🤝 Înveți sub îndrumarea echipei noastre de experți (vezi mai jos rezultatele noastre precedente)

✅ Înveți 100% online, atunci când ai tu timp liber pe parcursul săptămânii (recomandat 15 ore / săptămână)

♾️ Îți răspundem la toate întrebările pe care le ai în fiecare zi, de luni până duminică 

❤️ Înveți în ritmul tău (nu avem clase sau grupe, fiecare cursant învață individual având asistența echipei noastre de experți în fiecare zi). Asta înseamnă că nu vei “rămâne în urmă”

🛠️ Îți facem code-review la tot codul corect pe care-l scrii

🥳 La finalul programului obții o certificare de calificare în bazele programării

😀 Înveți bazele programării urmând același proces prin care au trecut cei peste 140 de oameni pe care i-am ajutat să se angajeze ca programatori

🔥 Cunoștințele și abilitățile acumulate în cadrul WellCode Foundations sunt transferabile în orice ramură a programării și în toate limbajele de programare.

La finalul programului vei da un examen de absolvire pentru care vei primi o certificare de calificare în bazele programării.

Scopul WellCode Foundations este ca indiferent de la ce nivel pornești, la final programarea să devină mult mai ușoară pentru tine.

Vei învăța să creezi aplicații mult mai ușor decât înainte datorită fundamentelor învățate, iar limbajele de programare și tehnologiile noi le vei înțelege mult mai rapid!

De la cine voi învăța?

De la o echipă de experți specializată pe reconversia profesională în programare

 

🚀 Peste 140 de oameni fără experiență în programare ajutați să se angajeze ca programatori

 

Descoperă câteva dintre aceste rezultate din cadrul vechiului nostru program de mentorat

M-am angajat ca programator după aproximativ 9 luni de la începerea programului de mentorat. Astăzi am semnat contractul și voi începe din 18 iulie activitatea de programator.

Vasi C.

Vin cu vești bune pentru mine, si in același timp incurajatoare pentru voi. M-am angajat! Iar asta nu e tot, m-am angajat in Germania, pe un post de Java Back-end (remote). Deci se poate.
Robert P.

Fac această postare pentru a vă încuraja că se poate și mulțumesc pentru tot întregii echipe de mentori, dar mai ales lui Petru Trîmbițaș și lui Andrei Szatmari. M-am angajat pentru că nu am renunțat.

Ionuț D.

Îmi face plăcere să scriu acest mesaj și să anunț și eu că m-am angajat!
După ani buni petrecuți activând într-un alt domeniu, anul trecut am hotărât că este timpul pentru o schimbare și astfel m-am apucat să învăț programare… de la 0.
Maria C.

Am început programul de mentorat anul trecut în septembrie cu puțină frică pentru că nu am nici un studiu în domeniu, eu am terminat liceul de sport. Dovadă că dacă îți propui ceva cu perseverență se poate realiza.
Doru G.

Cu bucurie vreau să vă anunț că am reușit să îmi ating scopul cu care am început programul WellCode de mentorat și anume acela de a primi o ofertă de muncă pe care nu am putut s-o refuz în domeniul IT. 

Cristian N.

Despre noi

Petru Trîmbițaș

Petru Trîmbițaș

Fondator și CEO WellCode

Petru a fost olimpic la informatică și a lucrat la companii de top din domeniul IT precum Google, Facebook și Palantir în Statele Unite ale Americii.

În urma experienței și cunoștințelor dobândite în SUA, a decis să se întoarcă în România pentru a ajuta oamenii să evolueze și să se angajeze ca programatori, chiar și fără studii sau experiență anterioară.

A fondat platforma WellCode, respectiv cursul gratuit de programare care are peste 190.000 de cursanți înregistrați, iar prin programul de mentorat a ajutat peste 140 persoane să se angajeze ca programatori.

Cosmin Morar

Cosmin Morar

Manager operațional WellCode

Cosmin a fost olimpic național medaliat la informatică și a lucrat alături de Petru în dezvoltarea aplicațiilor și programelor WellCode.

Încă din anul 2020, Cosmin a fost implicat în coaching-ul cursanților, management-ul echipei și cel mai important, a dezvoltat sisteme de tracking și eficientizare a procesului de învățare și angajare a cursanților.

Folosind aceste sisteme, peste 140 de oameni s-au angajat ca programatori iar alte câteva sute și-au pus bazele solide pentru cariera lor de programator.

Echipa noastră de mentori e formată din unii dintre cei mai buni foști cursanți ai programului nostru de mentorat.

Au trecut la rândul lor prin procesul de reconversie profesională, astfel că știu exact ce presupune acesta și cum să ajute cât mai eficient persoane care decid că vor un job flexibil și foarte bine plătit de programator. Au fost foarte dedicați și au avut cele mai bune rezultate, așadar am vrut să-i ținem aproape de noi.

Împreună, ajutăm oamenii să-și schimbe viața obținând o carieră prosperă în programare și dezvoltând aplicații de impact în societate.

Întrebări frecvente

Care e scopul ședinței de consultanță?

Înainte să pornești pe drumul acesta, e foarte important să te asiguri că șansa ta de reușită este una foarte mare.

Împreună cu expertul nostru îți vei da seama dacă programarea e un domeniu potrivit pentru tine și vei înțelege pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a-ți atinge scopurile în acest domeniu plin de oportunități.

Apoi, îți va explica exact cum decurge programul WellCode Foundations, beneficiile, costurile și veți stabili împreună dacă acesta te va ajuta să ajungi la scopurile tale mult mai rapid.

Cu cine o să discut?

Vei avea o ședință de consultanță cu un expert care te va asculta cu atenție, îți va pune întrebări cheie și te va ajuta să îți înțelegi nevoile cât mai bine.

Trebuie să am un background tehnic (liceu/facultate de IT)?

Răspunsul este clar NU!

Programul WellCode Foundations este gândit special pentru persoanele la început de drum, fără nicio experiență tehnică anterioară. Vei învăța totul de la zero, asistat de echipa noastră de experți și te vom ajuta să îți dezvolți gândirea logică și abilitățile de bază în programare.

În cadrul vechiului nostru program de mentorat am ajutat peste 140 de oameni să se angajeze ca programatori, majoritatea fără liceu / facultate de profil, unii fără BAC. Așadar, suntem siguri că alături de noi vei face primii pași cu succes în acest domeniu!

Atât timp cât ești dornic să înveți programare, trebuie doar să ne urmezi procesul validat de învățare a bazelor universale ale programării și să ne asculți sfaturile.

Dacă ai alte întrebări, trimite-le printr-un email la adresa: cosmin@wellcode.com